Besök vår mobilsida »
« Tillbaka
  • Stuga B7
  • DSC_7699
  • DSC_7695
  • DSC_7696

För personlig visning

vänligen kontakta Marcus Isakson.
0485-56 07 51

ERIKSÖRE CAMPING - Perfekt stuga nära havet!. Eriksöre, Eriksöre Camping

Liten fin stuga nära reception, lek och bad på Eriksöre camping.

Liten fin stuga nära reception, lek och bad på Eriksöre camping. Stugan är om ca 14 kvm, rymmer ett rum med 4 bäddar – två våningssängar. Pentrykök med kylskåp och kaffebryggare. Endast tillgång till kallvatten i stugan. Ett stenkast bort finns servicebyggnad med dusch och wc. TV finns i stugan. Altan med utemöbler.

Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även Lilla Strandkrogen som erbjuder god mat och dryck vid uteserveringen med härlig utsikt över havet. På Eriksöre camping finns något för alla, stora områden att röra sig på och som en av Sveriges få hundvänliga campingområde erbjuds en agilitybana nere vid havet för de besökande hundarna.

Eriksöre ligger längs med södra Ölands västra kust vid ett naturskönt område med stora grönområden och härlig badplats. På cykelavstånd ligger Färjestaden som under sommaren blommar upp med marknader och andra aktiviteter och året om finns Ölands Köpstad med stort utbud av butiker. Ölands djurpark ligger inte långt ifrån med både zoo, nöjesfält och vattenland. Kalmar ligger västerut och nås via Ölandsbron ca 4,5 km norr om Eriksöre. Söderut finner ni de stora odlingslandskapen och öppna alvaren med fina strövområden.

Genom Eriksöre Camping hyr du (om du vill) enkelt ut din stuga när du inte själv bor i den.

Typ Bostadsrätt, lgh.nr: B7

Storlek Boarea ca 14 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. 1 rum och pentry..

Pris 100 000 kr utgångspris.

Avgift 1 063 kr/mån.

Byggnad

Planlösning Den minsta typen av stugor på campingen. Ligger nära lekanläggning och reception och endast ca 300-350 meter till stranden. Stugorna är på 13 m², har 4 bäddar fördelade på två våningssängar. I stugan finns utrustat pentry, kylskåp, kallt vatten och tv. I servicebyggnad ca 50 meter bort finns dusch och wc.

- Stugan fick nytt kylskåp 2012.
- Ny bänkskiva i pentry i ek 2012.
- Golv nylackat varje år.

Uteplats Altan, läge söder

Övriga utrymmen

Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer: B7. Pris 100 000 kr utgångspris. Avgift 1 063 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 100 kr som betalas av säljaren
Total driftskostnad: 150kr. Uppvärmning: 100kr. Kommentarer: Summan är preliminär och betalas in i förskott till camping som läser av mot verklig förbrukning 1-2 ggr per år.

Bostadsrättsförening Brf Erik på Öland

Vägbeskrivning

Övrigt
V/A:
Vatten/avlopp finns tillgängligt under campingens säsongstid normalt
mellan 1 april – 1 oktober. Vill man nyttja sin stugan under resterande tid på året finns gemensamt servicehus att tillgå.

Uthyrning:
Vid uthyrning genom Eriksöre Camping erhåller ägaren 65% av intäkten.

Oäkta Brf:
Fråga din mäklare vad detta innebär om osäkerhet råder.

Budgivning:
Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Köparens undersökningsplikt:
Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

Boendekostnadskalkyl:
Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna – en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Intresseanmälan