0485 – 770 00Horns kustväg 459, lgh 39

Horns kustväg 459, lgh 39, Byrums Sandvik

BYRUMS SANDVIK - En riktig pärla invid Kalmarsund och Blå Jungfrun!
Byrums Sandvik är mångas absoluta favoritplats på Öland. Det vackra läget invid raukarna med utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun gör miljön helt unik. Här kan man njuta av ljuvliga solnedgångar och utsikten blir som en tavla.

Ett perfekt tillfälle för dig som söker ett lättskött fritidsboende med stor balkong mot vattnet och tillgång till pool. Bostadsrättsföreningen "Byerums Strandbad" består av 51 lägenheter i olika storlekar i tre olika plan. Denna lägenhet har bästa tänkbara läge på översta våningen, plan 3. I anslutning till Byerums Strandbad finns en härlig sandstrand som av många anses vara en av Ölands bästa.

Lägenheten, som är i två plan, inrymmer på entréplan allrum/kök, sovrum, toalett/dusch och hall. En trappa upp finns stort sovrum och allrum med snedtak och fönster ut mot Kalmarsund.

Inom bostadsrättsföreningen finns även gästrum, samlingshus, lekplats, bastu och tvättstuga. Gästlägenhet är under byggnation och skall vara klar till sommaren 2018.

Föreningen drar in fiber till samtliga lägenheter under våren 2018.

Till Löttorp med affärer, systembolag (sommartid), restauranger, post, bank m.m. är det cirka 7 km.

Här kan du flytta direkt in i din sommardröm - komplett utrustad med möbler och husgeråd!
Visa mer information

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 39. Byggår 1985, Våningsplan 3 av 3..

Bostadsrätten

Horns kustväg 459, lgh 39, 380 74 Löttorp. Belägen i Borgholm kommun, Nordöland församling.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarean består av 35 m² golvyta i ett etage och ca 22 m² golvyta i ett etage med snedtak. Boarea 57 m². Areauppgifter enligt säljaren. Boyta enligt BRF är 73,1 m² .

Byggnad

Byggnadsår: 1985. Renoveringsår: 1996/97. Uppvärmning: Elradiatorer.

Planlösning

Lägenheten består av ett plan om ca 35 m² med allrum/kök, sovrum, wc/duschrum och hall. En trappa upp finns stort sovrum/allrum med snedtak, golvyta ca 22 m².

Uteplats

Balkong med härlig utsikt mot Kalmarsund, Blå Jungfrun och solnedgången. Blå markis.

Övriga byggnader

Det finns tvättstuga, förråd, bastu och samlingslokal.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 39 i Byerum Strandbad. Pris 1 695 000kr utgångspris. Avgift 1 986kr/mån. avgift erlägges per kvartal. Överlåtelseavgift om 888kr. Betalas av: Köpare. Pantsättningsavgift om 424kr. Övrig driftkostnad 1 185kr/mån, varav:Uppvärmning: 800kr
Försäkring: 85kr
Hushållsström: 300kr
Andel i föreningen är: 1.99%. Andel av årsavgiften är: 1.96%.

Vägbeskrivning

I Löttorp, tag av mot Byrums Sandvik, kör ca 7 km tag till vänster mot Byrums Sandvik, sedan vänster. Efter några hundra meter så är ni vid anläggningen. Lägenheten med nr 39 ligger på tredje våningen i den stora byggnaden. För visning kontakta mäklarfirman.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

Av priset ingår möbler till ett värde av 25.000 kr.

Budgivning:

Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.


Köparen undersökningsplikt:
Köpare av en bostad har undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om denna har besiktigats av säljaren

Bostadsfakta

Bostadstyp: Bostadsrättslägenhet
Adress: Horns kustväg 459, lgh 39
Antal Rum: 3 rum och kök
Område: Byrums Sandvik
Boarea: 57 m²
Driftskostnad: 1 185 kr/mån
Månadsavgift 1 986 kr
Förening: Byerum Strandbad
Utgångspris: 1 695 000 kr
Byggnadsår: 1985

Ansvarig mäklare

Anders Törnqvist

Skicka E-post
0706 - 33 88 09
För personlig visning vänligen kontakta oss på 0485 - 77 000

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält