0485 – 770 00Muningatan 7

Muningatan 7, Skogsby

SKOGSBY - Tomt i lugnt området
I lugna och trevliga omgivningar nära naturen, skola och förskola ligger tomten i en ny del av Skogsby samhälle. Området ligger angränsande till Ölands folkhögskola och jordbrukslandskapet. Skogsby ligger endast 6 kilometer från brofästet i Färjestaden. Området rymmer 12 tomter för hus med olika storlek och utformning. Idag finns endast 3 tomter kvar i området.

El-anslutning tillkommer vid byggnation direkt till nätägare från 27 625 kronor.

Här bygger du ditt drömhem ut efter eget tycke och smak, du väljer själv leverantör och materialval. Några minuts gångväg från ditt nya hem ligger bra kommunikationer till Kalmar och Färjestaden.

Hela området ligger i en flack sluttning mot väster vilket ger möjlighet till ljust och soligt läge för samtliga tomter.

Gillar du naturliv och söker ett bra område på cykelavstånd till Färjestaden, mataffär, skola och en by med en rik by anda är detta ett riktig bra tillfälle att beakta. I grannbyn Arontorp finns ett naturreservat med vackra stigar som i förlängningen ansluter till Mörbylångaleden. Här upptäckte Carl von Linné på sin öländska resa 1741 en unik blomma, Våradonisen "Arontorpsrosen" som folk vallfärdar för att se i reservatet.
Visa mer information

Typ

Mörbylånga - Skogsby 1:67.

Fastigheten

Muningatan 7, 386 93 Färjestaden. Belägen i Mörbylånga kommun, Torslunda församling.

Tomt

Tomtarea 860 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Kommunalt vatten i tomtgräns, betalt, Kommunalt avlopp finns i tomtgräns, betalt.

Ekonomi

Pris 380 000kr Utgångspris inkl VA. Taxeringsvärde: 136 000kr (fastställt avseende år 2015)
 
 

Övrigt

Budgivning:
Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Köparens undersökningsplikt:
Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm.

Bostadsfakta

Bostadstyp: Tomt
Adress: Muningatan 7
Tomtarea: 860 m²
Område: Skogsby
Utgångspris: 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Isakson

Skicka E-post
0485 - 77 05 5
För personlig visning vänligen kontakta oss på 0485 - 77 000
Skriv ut sida Utan bilder Med bilder

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält