0485 – 770 00Resedan 5

Resedan 5, Borgholm

BORGHOLM - Exklusivt seniorboende för permanent eller fritidsboende
Helfräsch 2-rumslägenhet på andra våningen med ett av Brf Resedans absolut bästa lägen med vacker utsikt mot Kalmarsund från sovrum, vardagsrum och från den inglasade balkongen.

En ljus och modern lägenhet i nyskick med påkostade materialval och väldisponerad boyta - fint vardagsrum, rymligt komplett utrustat kök med matplats, stort sovrum, rejäl klädkammare och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Inglasad balkong ger ytterligare kvadratmetrar stora delar av året med ljus och vacker havsutsikt.

Brf Resedan är ett önskeboende för dig som är över 50 år. Här har fokus lagts på ett bekvämt och lättskött boende med toppmodern utrustning för högsta komfort. En lättillgänglig miljö som även passar dig med eventuella rörelsehinder. Ombonad innergård i söderläge med buskar, träd och planteringar. På gården finns också samlingslokal och gästrum för föreningens boende.

Ett lugnt och skönt område med ett par hundra meter till Borgholms torg. Gångavstånd till service och affärer samt vårdcentral i samma hus. Enastående solnedgångar i Kalmarsund och ett perfekt läge i Sveriges kanske bästa småstadsidyll!

Föreningen välkomnar såväl permanent som fritidsboende och även juridisk person kan bli medlem.
Visa mer information

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 27. Byggår 2013, Våningsplan 2 av 4.. Hiss finns.

Bostadsrätten

Resedan 5, 387 35 Borgholm. Belägen i Borgholm kommun, Borgholm församling.

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 72.4m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2013.

Planlösning

En ljus och helfräsch lägenhet som är i nyskick. Genomgående ekparkettgolv, vita/grå tapeter på väggar och vitmålade tak. Golvvärme och dimbara spotlights ger ett behagligt inomhusklimat.

Välkomnande hall med städskåp samt stor klädkammare med linneskåp och trådbackar

Stort sovrum med plats för dubbelsäng.

Stort trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier med vacker utsikt mot havet. Utgång till inglasad balkong/uterum.

Kök med all modern utrustning du behöver. Inbyggda dimbara spotlights i taket ger möjlighet att anpassa belysningen efter behov, antingen som ett behagligt bakgrundsljus eller lite skarpare till exempel vid matlagning. Alla ytor är lättåtkomliga för att hålla rent. Eleganta släta träluckor med stänkskydd av mosaik och bänkar i laminat.

Vitvarorna består av kombinerad kyl och frys, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, diskmaskin, inbyggd induktionshäll och köksfläkt. Ett kök som har alla praktiska fördelar i en tilltalande diskret design!

Det ljusa och luftiga badrummet har vitkaklade väggar och småklinker för en halkfri golvyta. Även här finns inbyggda dimbara spotlights för ett behagligt ljusklimat. Duschen, som har ett handtag på väggen, omges av smidiga glasväggar som är lätta att öppna och stänga. Toalett och handfat sitter fast i väggen vilket ger en fräsch och lättstädad golvyta under. Tvättdelen i badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, en rejäl bänkyta och tvättställ med skåp under.

TV- och internetanslutning

Via Kolletivanslutning till TELIA
TELIA tillhandahåller FIBER via kollektivanslutning

Uteplats

Balkong, inglasad med härlig utsikt mot havet

Bilplats

Carportplats inkl. förråd ingår i månadsavgiften/hyran

Övriga byggnader

Det finns förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 27 i BRF Resedan. Pris 1 975 000kr utgångspris. Avgift 4 285kr/mån. Överlåtelseavgift om 1 107kr. Betalas av: Säljare. Pantsättningsavgift om 443kr. Övrig driftkostnad 175kr/mån, varav:Uppvärmning: 100kr
Försäkring: 75kr
Uppvärmningskostnaden avser - Preliminär avgift gällande fjärrvärme & varmvatten som debiteras i förskott via föreningen. Andel i föreningen är: 3.98%. Andel av årsavgiften är: 3.98%.

Vägbeskrivning

Tag av mot Borgholm i rondellen vid norra infarten, sedan Sandgatan till vänster. Parkering finns vid vårdcentralen. Lägenhet 51 ligger på andra våningen (hiss finns) vid ingång märkt med 5.

Övrigt

Om bostadsrättsföreningen Resedan:

BRF Resedan, http://resedanborgholm.se

Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
I föreningen finns 24 st lägenheter.
Se även stadgar och årsredovisning

Gästlägenhet kan hyras av närstående till bostadsrättsägarna och kostar f.n. 100 kr per natt. I gårdshus finns samlingslokal för de boende i Brf Resedan.

Resedan är beläget nära stadskärnan i Borgholm och bara ett stenkast från Kalmarsund. Borgholm är en liten och gemytlig stad med sina 3 000 invånare, som mer än mångdubblas under sommaren!

Du har nära till stadens mataffärer, caféer och restauranger, underbara sandstränder och Borgholms lokala ostmakare runt kvarteret. Den trevliga småbåtshamnen ligger på enkelt promenadavstånd liksom den fantastiska öländska naturen. Här finns något för alla; gym, tennishall, bowlingbana, varmbad och bastu, spabehandlingar och friskvård, allt på bekvämt avstånd inom staden. Borgholms vårdcentral finns i samma byggnad.

Budgivning:
Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Köparens undersökningsplikt:
Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

Bostadsfakta

Bostadstyp: Bostadsrättslägenhet
Adress: Resedan 5
Antal Rum: 2 rum och kök
Område: Borgholm
Boarea: 72 m²
Driftskostnad: 175 kr/mån
Månadsavgift 4 285 kr
Förening: BRF Resedan
Utgångspris: 1 975 000 kr
Byggnadsår: 2013

Ansvarig mäklare

Anders Törnqvist

Skicka E-post
0706 - 33 88 09
Visning 25 Augusti – Ring 0485 - 77 000 för anmälan

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält