0485 – 770 00Boka värdering

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Ett bra första steg är att boka en kostnadsfri värdering och skattegenomgång av oss.

Fri värdering

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Ett bra första steg är att boka en kostnadsfri värdering och skattegenomgång av oss.

När du värderar ditt fritidshus, din villa eller bostadsrätt genom oss så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer just nu.

Vi bedömer värdet med stöd av vår långa erfarenhet av fastighetsförmedling på Öland, aktuell statistik, läge på ön, skick, efterfrågan och hur utbudet ser ut. En värdering behöver inte innebära att du vill sälja just nu utan kanske längre fram.

Vi på Ölandsmäklaren har god lokalkännedom och är specialiserade på just Öland. Därför kan just vi ge dig tips om hur du gör en riktigt bra bostadsaffär.

Snabbvärdering

Gratis statistisk snabbvärdering utan hembesök!
När du gör en snabbvärdering av ditt fritidshus, din villa eller bostadsrätt genom oss så får du en indikation av prisläget med hjälp av aktuell statistik.
Vi behöver adress, fastighetsbeteckning samt storlek på huset.

Värderingsuppdrag

Vi utför värderingsuppdrag åt banker, företag och privatpersoner över hela Öland gällande villor, fritidshus, gårdar, tomter och bostadsrätter.
Du beställer en värdering till fast pris och får ett värderingsutlåtande inför upptagande av nya lån, bodelning etc.,

Välj vilken typ av värdering du vill ha hjälp med och fyll i formuläret nedan eller ring oss på 0485 – 77 000